Consult medical de top

Investigații & Ecografii GRATUITE

29 - 31 octombrie 2023, Timișoara

Centrul Regional de Afaceri

Bulevardul Eroilor de la Tisa nr.22

PROGRAMĂRILE VOR ÎNCEPE ÎN

20 OCTOMBRIE, LA ORA 10:00!

AM REUSIT SA SUPLIMENTAM PENTRU AZI, 16 Noiembrie, NUMARUL DE LOCURI LA MEDICINA INTERNA (consultatie si ecografie). NU RATA OCAZIA!

Datorită faptului că serviciile sunt GRATUITE, pe perioada evenimentului se va putea face DOAR 1 PROGRAMARE la ecografie. Va fi luată în considerare doar prima programare la ecografie care apare în sistem (pentru aceeași persoană). Vă mulțumim pentru înțelegere!

Ecografii

Ecografie mamară, tiroidă, pelvină, prostată, ecografii cardiace + EKG, eco-Doppler arterial și venos, ecografie urologie.

Screening

Screening hepatita B și C și metabolic, fibroscan și test osteoporoză.

Consultații

Consultații cardiologie, ORL, stomatologie, dermatologie și medicină internă, recuperare neuro-psiho-motorie pediatrică.

Play Video

despre proiect

Din grijă pentru tine

Campania „Din grijă pentru tine” este inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România și se dorește a fi o campanie de educație și prevenție, organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în cadrul cărui toți participanții vor putea beneficia de consultații în mod GRATUIT.

Întrebări frecvente

NU. În cadrul acestei campanii se oferă servicii GRATUITE, ce nu trebuie decontate Casa de Asigurări. Este totuși indicat să aveți asupra dumneavoastră (obligatoriu) buletinul, pentru o identificare mai ușoară în sistemul de programări, și orice alte documente, fise medicale, analize ce credeți ca ar fi de folos atunci când vă veți prezenta.

Datorita faptului ca servicile sunt GRATUITE, pe perioada evenimentului se va putea face DOAR 1 PROGRAMARE la ecografie. Va fi luată în considerare doar prima programare la ecografie care apare in sistem (pentru aceeasi persoana). Va multumim de intelegere

Vrei mai multe informații? Nu ești sigur de ce servicii medicale GRATUITE poți beneficia?

Programări telefonice

0373 810 810

Vrei mai multe informații? Nu ești sigur de ce servicii medicale GRATUITE poți beneficia?

Programări telefonice

0373 810 810