Minőségi orvosi konzultáció

INGYENES vizsgálatok és Ekográfiák

2023. október 29-31., Temesvár

Centrul Regional de Afaceri

Bulevardul Eroilor de la Tisa nr.22

A KINEVEZÉSEK A KÖVETKEZŐ IDŐPONTOKBAN KEZDŐDNEK

OKTÓBER 20., 10:00 ÓRÁTÓL!

SIKERÜLT MEGNÖVELNI A BELGYÓGYÁSZATI (konzultáció és ekográfia) HELYEK SZÁMÁT MA, NOVEMBER 16-ÁN. HASZNÁLJA KI A LEHETŐSÉGET!

Mivel a szolgáltatások INGYENESEK, a esemény ideje alatt CSAK 1 IDŐPONT foglalható le ekográfiára. Csak a rendszerben megjelenő első időpontot (ugyanazon személytől) vesszük figyelembe. Köszönjük megértését!

Ekográfiák

Emlő-, pajzsmirigy-, medence-, prosztata-, szív-, ekográfiák + EKG, artériás és vénás echo-Doppler, urológiai ekográfia.

Szűrés

B és C hepatitis és anyagcsere-szűrés, fibroscan és csontritkulás-vizsgálat.

Konzultációk

Kardiológiai, fül-orr-gégészeti, fogorvosi, bőrgyógyászati és belgyógyászati konzultációk, gyermek neuro-pszicho-motoros rehabilitáció.

Videó lejátszása

a projektről

Gondoskodunk rólad

A "Gondoskodunk rólad" kampányt a Hetednapi Adventista Egyház kezdeményezte Romániában. Célja, hogy a Hetednapi Adventista Egyház által szervezett prevenciós és nevelő kampány legyen, amelyben minden résztvevő INGYENES konzultációkat vehet igénybe.

Gyakran ismételt kérdések

NEM. Ez a kampány INGYENES szolgáltatásokat kínál, amelyekért nem kell fizetnie a biztosítónak. Célszerű azonban, hogy legyen Önnél a személyi igazolványa (kötelező), a könnyebb azonosítás érdekében az időpontfoglalási rendszerben, és minden egyéb dokumentum, orvosi dokumentáció, vizsgálat, amelyről úgy gondolja, hogy hasznos lehet, amikor eljön.

Mivel a szolgáltatások INGYENESEK, a esemény ideje alatt CSAK 1 IDŐPONT foglalható le ekográfiára. Csak a rendszerben megjelenő első időpontot (ugyanazon személytől) vesszük figyelembe. Köszönjük megértését!

További információra van szüksége? Nem tudja, milyen INGYENES orvosi szolgáltatásokat vehet igénybe?

Időpontfoglalás telefonon

0373 810 810

További információra van szüksége? Nem tudja, milyen INGYENES orvosi szolgáltatásokat vehet igénybe?

Időpontfoglalás telefonon

0373 810 810