Consult medical de top

Investigații & Ecografii GRATUITE

10 - 12 Martie 2024, Târgu-Mureș

Sala Polivalentă

PROGRAMĂRILE VOR ÎNCEPE MARȚI, 

27 FEBRUARIE, LA ORA 10:00!

Datorită faptului că serviciile sunt GRATUITE, veți putea face programare la maxim  2 CABINETE MEDICALE. Pentru testele și analizele medicale oferite gratuit, avem rugămintea să vă prezentați la recepție cu cel puțin 40 de minute înaintea orei programate la cabinet.  După consultul medical,  puteți participa la ”Expoziția de Sănătate” unde beneficiați de analize, măsurători, teste computerizate și consiliere pentru un stil de viață sănătos. (la cântarul care determină și compoziția corporală trebuie să vă puteți descălța pentru a realiza un contact direct cu electrozii aparatului) (pentru rezultate relevante este important sa aveți cel puțin 2 ore de la ultima masă, la analiza glicemiei și 9 ore la analiza de trigliceride)  Vă mulțumim pentru înțelegere!

Proiectul „Din grijă pentru tine” este parte componentă a campaniei de sănătate: {ÎMPREUNĂ} PENTRU OAMENI. Este un proiect umanitar în cadrul căruia 300 de voluntari care includ medici, asistente medicale, cadre didactice, studenți și liceeni, și-au propus să aducă primăvara în orașul Târgu-Mureș prin fapte de bine. 


Cu programare, veți putea beneficia, în limita locurilor disponibile, de consultații gratuite pentru următoarele:

boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, endocrină, vasculară și cardiovasculară, chirurgie și ortopedie pediatrică, consiliere nutrițională, dermatologie și dermatoscopie, diabet și boli de nutriție, dietetică medicală, doppler venos și carotidian, ecografie mamară și abdominală, endocrinologie și ecografie tiroidiană copii și adulți, gasteroenterologie, ginecologie, medicină de recuperare și kinetoterapie, medicină dentară, medicină generală, medicină internă, nefrologie, neurochirurgie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie adulți, osteodensitometrie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, puncție tiroidiană cu ac fin, reumatologie, urologie, consiliere pentru un stil de viață sănătos

Play Video

despre proiect

Din grijă pentru tine

Proiectul „Din grijă pentru tine” este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Transilvania Sud și este parte componentă a campaniei de sănătate {ÎMPREUNĂ} PENTRU OAMENI.

Seminare pentru un stil de viață sănătoasă

Biblioteca Națională a României
Rezervă-ți un loc accesând linkurile  de mai jos.

intrare GRATUITĂ

Ecografii

Ecografie mamară, tiroidă, pelvină, prostată, ecografii cardiace + EKG, eco-Doppler arterial și venos, ecografie urologie.

Add Your Heading Text Here

Screening

Screening hepatita B și C și metabolic, fibroscan și test osteoporoză.

Consultații

Consultații cardiologie, ORL, stomatologie, dermatologie și medicină internă, recuperare neuro-psiho-motorie pediatrică.

Întrebări frecvente

NU. În cadrul acestei campanii se oferă servicii GRATUITE, ce nu trebuie decontate de Casa de Asigurări de Sănătate. Este totuși necesar să aveți la dumneavoastră actul de identitate pentru corelarea cu sistemul de programări. Orice alte documente pe care le considerați de folos (fișe medicale, analize etc.) sunt binevenite.

Datorita faptului ca servicile sunt GRATUITE, pe perioada evenimentului se va putea face DOAR 1 PROGRAMARE la ecografie. Va fi luată în considerare doar prima programare la ecografie care apare in sistem (pentru aceeasi persoana). Va multumim de intelegere

Vrei mai multe informații? Nu ești sigur care sunt serviciile medicale GRATUITE de care poți beneficia?

Informații și programări la numărul de telefon

0376 50 60 70

Vrei mai multe informații? Nu ești sigur care sunt serviciile medicale GRATUITE de care poți beneficia?

Informații și programări la numărul de telefon

0376 50 60 70

despre proiect

Împreună pentru oameni

Proiectul ”Din Grijă Pentru Tine” se înscrie într-o serie de peste 10 proiecte sociale, de sănătate și educaționale, desfășurate în Târgu Mureș sub egida ”Împreună Pentru Oameni”. Dintre acestea amintim:

ALERGĂM ÎMPREUNĂ PENTRU MAMA – cros caritabil

EXPOZIȚIE DE SĂNĂTATE PENTRU COPII – clasele primare

OCHELARII REALITĂȚII – TINEREȚE FĂRĂ DEPENDENȚE – pentru adolescenți

SALA DE SPORT  – pentru adolescenți

 

Vrei mai multe informații? Nu ești sigur care sunt serviciile medicale GRATUITE de care poți beneficia?

Informații și programări la numărul de telefon

0376 50 60 70

despre proiect

Expoziția de Sănătate pentru Copii
Dacă ești cadru didactic la clasele 0-6 (educatoare sau diriginte), te invităm să vii împreună cu clasa la „Expoziția de Sănătate pentru copii”, oferindu-le elevilor o experiență de neuitat și posibilitatea de a alege să trăiscă mai sănătos.

De ce o  expoziție de sănătate pentru copii?

Incidenţa ratei de creştere a obezităţii în ţările dezvoltate provoacă îngrijorare în rândul profesioniştilor din domeniul sănătăţii. 

Ei au în vedere numărul mare al copiilor obezi ca un semn de deteriorare a stării generale de sănătate în rândul copiilor și al tinerilor.

Ca un răspuns la această îngrijorare, am dezvoltat conceptul de Expoziţie de Sănătate pentru Copii care să atragă şi să prezinte în mod creativ diferitele principii de sănătate.

În cadrul Expoziției de Sănătate prezentăm pe înțelesul elevilor fiecare dintre cele opt legi ale sănătăţii: 

Nutriţie, Aer, Soare, Exerciţiu fizic, Odihnă, Echilibru, Apă şi Încredere.

 

La ce să ne așteptăm?

Veți fi contactat de către organizator prin intermediul datelor de contact cerute de formular pentru a se clarifica termenii concreții de participare (oră, număr de copii, însoțitori etc.), în limita locurilor disponibile

Timpul maxim petrecut de o clasă în expoziție este de 1 oră și 30 minute!

Serviciile oferite sunt gratuite!

Însoțitorii vor primii un regulament de participare din partea organizatorilor!

Vă așteptăm cu drag!