Minőségi orvosi konzultáció

INGYENES vizsgálatok és Ekográfiák

2024. március 10-12., Marosvásárhely

Sportcsarnok

IDŐPONT FOGLALÁS KEDDTŐL, 

FEBRUÁR 27-ÉN, 10:00-KOR!

Mivel a szolgáltatások INGYENESEK, legfeljebb 2 ORVOSI IRODALOMBAN tud időpontot foglalni. Az ingyenes orvosi vizsgálatokhoz és vizsgálatokhoz kérjük, hogy legalább 40 perccel a tervezett időpont előtt érkezzen meg a fogadópulthoz. Az orvosi konzultációt követően részt vehet az "Egészségügyi kiállításon", ahol elemzések, mérések, számítógépes tesztek és az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsok állnak rendelkezésére. (a testkompozíciós mérleg használatakor le kell tudnia venni a cipőjét, hogy közvetlenül érintkezhessen a gép elektródjaival) (a megfelelő eredményekhez fontos, hogy a vércukorszintmérésnél legalább 2 órával, a trigliceridmérésnél pedig 9 órával az utolsó étkezés után történjen a mérés). Köszönjük megértését!

Proiectul „Din grijă pentru tine” este parte componentă a campaniei de sănătate: {ÎMPREUNĂ} PENTRU OAMENI. Este un proiect umanitar în cadrul căruia 300 de voluntari care includ medici, asistente medicale, cadre didactice, studenți și liceeni, și-au propus să aducă primăvara în orașul Târgu-Mureș prin fapte de bine. 


Előzetes bejelentkezés alapján, a szabad helyek függvényében ingyenes konzultációkat vehet igénybe a következőkkel kapcsolatban:

fertőző betegségek, kardiológia, általános, endokrin, ér- és szív- és érrendszeri sebészet, gyermeksebészet és ortopédia, táplálkozási tanácsadás, bőrgyógyászat és bőrgyógyászati vizsgálat, cukorbetegség és táplálkozási betegségek, orvosi dietetika, vénás és carotis doppler, mell- és hasi ultrahang, endokrinológia és pajzsmirigy ultrahang gyermekek és felnőttek esetében, gasztroenterológia, nőgyógyászat, rehabilitációs orvostudomány és fizioterápia, fogászat, általános orvostudomány, belgyógyászat, nefrológia, idegsebészet, neurológia, szemészet, fül-orr-gégészet, felnőtt ortopédia, csontdenzitometria, gyermekgyógyászat, tüdőgyógyászat, pszichiátria, finom tűs pajzsmirigypunkció, reumatológia, urológia, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás.

Videó lejátszása

a projektről

Gondoskodunk rólad

A "Gondoskodunk rólad" projektet a Hetednapi Adventista Egyház - Dél-Erdélyi Egyházterülete szervezi, az {EGYÜTT AZ EMBEREKÉRT} egészségügyi kampány részeként.

Egészséges életmód szemináriumok

Román Nemzeti Könyvtár
Foglaljon időpontot az alábbi linkekre kattintva.

INGYENES belépés

Ekográfiák

Emlő-, pajzsmirigy-, medence-, prosztata-, szív-, ekográfiák + EKG, artériás és vénás echo-Doppler, urológiai ekográfia.

Adja hozzá a fejléc szövegét itt

Szűrés

B és C hepatitis és anyagcsere-szűrés, fibroscan és csontritkulás-vizsgálat.

Konzultációk

Kardiológiai, fül-orr-gégészeti, fogorvosi, bőrgyógyászati és belgyógyászati konzultációk, gyermek neuro-pszicho-motoros rehabilitáció.

Gyakran ismételt kérdések

NEM. Ez a kampány INGYENES szolgáltatásokat kínál, amelyekért nem kell fizetnie a biztosítónak. Célszerű azonban, hogy legyen Önnél a személyi igazolványa (kötelező), a könnyebb azonosítás érdekében az időpontfoglalási rendszerben, és minden egyéb dokumentum, orvosi dokumentáció, vizsgálat, amelyről úgy gondolja, hogy hasznos lehet, amikor eljön.

Mivel a szolgáltatások INGYENESEK, a esemény ideje alatt CSAK 1 IDŐPONT foglalható le ekográfiára. Csak a rendszerben megjelenő első időpontot (ugyanazon személytől) vesszük figyelembe. Köszönjük megértését!

További információra van szüksége? Nem tudja, hogy melyik INGYENES orvosi szolgáltatást veheti igénybe?

Információk és időpontok a következő címen

0376 50 60 70

További információra van szüksége? Nem tudja, hogy melyik INGYENES orvosi szolgáltatást veheti igénybe?

Információk és időpontok a következő címen

0376 50 60 70

a projektről

Együtt az emberekért

A "Gondoskodunk rólad" projekt egy több mint 10 szociális, egészségügyi és oktatási projektből álló rendezvénysorozat része, amelyet az "Együtt az emberekért" kampány keretében szerveznek meg Marosvásárhelyen. Ezek között megemlítjük a következőket:

Fussunk {EGYÜTT} az Anyákért - jótékonysági verseny

EGÉSZSÉGÜGYI EXPÓ GYEREKEKNEK - általános iskolai osztályok

A valóság szemüvege. Függőségek nélküli fiatalság - tizenévesek számára

Sportóra - tizenéveseknek

 

További információra van szüksége? Nem tudja, hogy melyik INGYENES orvosi szolgáltatást veheti igénybe?

Információk és időpontok a következő címen

0376 50 60 70

a projektről

Gyermek Egészség Expo
Ha Ön a 0-6. osztályosok tanára (tanár vagy igazgató), meghívjuk, hogy jöjjön el osztályával az "Egészségügyi Expo gyerekeknek" rendezvényre, amely felejthetetlen élményt nyújt a tanulóknak, és lehetőséget ad arra, hogy az egészségesebb életmód mellett döntsenek.

Miért egy Egészségügyi Expó gyerekeknek?

Az elhízás egyre gyakoribb előfordulása a fejlett országokban aggodalomra ad okot az egészségügyi szakemberek körében. 

Az elhízott gyermekek magas számát a gyermekek és fiatalok általános egészségi állapota romlásának jeleként értékelik.

Erre az aggodalomra válaszul kidolgoztuk az Egészségügyi expó gyerekeknek koncepcióját, hogy a különböző egészségügyi elveket kreatívan mutassuk be.

Az egészségügyi expón mind a nyolc egészségügyi elvet diákbarát módon mutatjuk be:

Táplálkozás, Levegő, Napfény, Testmozgás, Pihenés, Egyensúly, Víz és Bizalom.

 

Mire számíthatunk?

Az űrlapon megadott elérhetőségek alapján egy szervező felveszi önnel a kapcsolatot, hogy tisztázza a részvétel konkrét feltételeit (időpont, gyermekek száma, kísérő személyek száma stb.), a szabad helyek függvényében.

Egy osztály maximum 1 óra 30 percet tölthet a kiállításon!

A kínált szolgáltatások ingyenesek!

A kísérők részvételi szabályzatot kapnak a szervezőktől!

Várjuk Önt!