Consult medical de top

SIGHETU MARMAȚIEI
Investigații & Ecografii GRATUITE

19 - 20 Mai 2024, Sighet

Sala Polivalenta

Strada Bogdan Vodă 2, Sighetu Marmației

PROGRAMĂRILE VOR ÎNCEPE LUNI, 

13 Mai, LA ORA 10:00!

AM REUSIT SA SUPLIMENTAM PENTRU AZI, 16 Noiembrie, NUMARUL DE LOCURI LA MEDICINA INTERNA (consultatie si ecografie). NU RATA OCAZIA!

Datorită faptului că serviciile sunt GRATUITE, pe perioada evenimentului se va putea face DOAR 1 PROGRAMARE la ecografie. Dacă în sistem vor apărea mai multe programări pentru aceeași persoană la un cabinet ce oferă servicii ecografice, va fi luată în considerare doar prima. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Ecografii

Ecografie mamară, tiroidă, pelvină, prostată, ecografii cardiace + EKG, eco-Doppler arterial și venos, ecografie urologie.

Screening

Screening hepatita B și C și metabolic, fibroscan și test osteoporoză.

Consultații

Consultații cardiologie, ORL, stomatologie, dermatologie și medicină internă, recuperare neuro-psiho-motorie pediatrică.

Seminare pentru un stil de viață sănătoasă

Biblioteca Națională a României
Rezervă-ți un loc accesând linkurile  de mai jos.

intrare GRATUITĂ

Play Video

despre proiect

Din grijă pentru tine

„Din grijă pentru tine” este inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România, o campanie pentru educație și prevenție în cadrul căreia toți participanții vor putea beneficia de consultații în mod gratuit.

Întrebări frecvente

NU. În cadrul acestei campanii se oferă servicii GRATUITE, ce nu trebuie decontate de Casa de Asigurări de Sănătate. Este totuși necesar să aveți la dumneavoastră actul de identitate pentru corelarea cu sistemul de programări. Orice alte documente pe care le considerați de folos (fișe medicale, analize etc.) sunt binevenite.

Datorita faptului ca servicile sunt GRATUITE, pe perioada evenimentului se va putea face DOAR 1 PROGRAMARE la ecografie. Va fi luată în considerare doar prima programare la ecografie care apare in sistem (pentru aceeasi persoana). Va multumim de intelegere

Vrei mai multe informații? Nu ești sigur care sunt serviciile medicale GRATUITE de care poți beneficia?

Informații și programări la numărul de telefon

0376 50 60 70

Vrei mai multe informații? Nu ești sigur care sunt serviciile medicale GRATUITE de care poți beneficia?

Informații și programări la numărul de telefon

0376 50 60 70