Consult medical de top

Investigații & Ecografii GRATUITE

O campanie inițiată de:

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, România.

PROGRAMĂRILE VOR ÎNCEPE JOI, 9 MARTIE, LA ORA 08:00!

AM REUSIT SA SUPLIMENTAM PENTRU AZI, 16 Noiembrie, NUMARUL DE LOCURI LA MEDICINA INTERNA (consultatie si ecografie). NU RATA OCAZIA!

Datorita faptului ca servicile sunt GRATUITE, pe perioada evenimentului se va putea face DOAR 1 PROGRAMARE la ecografie. Va fi luată în considerare doar prima programare la ecografie care apare in sistem (pentru aceeasi persoana). Va multumim de intelegere

Ecografii

Ecografie mamară, tiroidă, pelvină, prostată, ecografii cardiace + EKG, eco-Doppler arterial și venos, ecografie urologie.

Screening

Screening hepatita B și C și metabolic, fibroscan și test osteoporoză.

Consultații

Consultații cardiologie, ORL, stomatologie, dermatologie și medicină internă, recuperare neuro-psiho-motorie pediatrică.

Play Video

despre proiect

Din grijă pentru tine

Campania „Din grijă pentru tine” este inițiată și organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România și se dorește a fi o campanie de educație și prevenție, organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în cadrul căreia toți participanții vor putea beneficia de consultații medicale de specialitate în mod GRATUIT.

Cadre medicale implicate până acum
0 +
Evenimente
0 +
Profesionalism
0 %
Pacienți investigați până acum
0 +

servicii medicale gratuite

Program screening cancer colorectal

În cadrul campaniei „Din grijă pentru tine”, Centrul de prevenție a cancerului colorectal din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova oferă GRATUIT un program de screening cancer colorectal, compus din servicii medicale pentru prevenție, depistare precoce (screening) și diagnostic și tratament precoce al cancerului colorectal.

Grupul țintapersoane cu vârsta cuprinsă între 50-74 ani la data intrării în intervenție, din mediul rural sau care provin din medii sociale dezavantajate/grupuri vulnerabile.

Mai multe detalii pe pagina proiectului: https://preventiasalveazavieti.ro/

dintre serviciile oferite

Ecografii

Ecografie mamară
Ecografie abdominală
Ecografie Doppler venos

Screening & Consultații

Cardiologie
Neurologie
Oncologie

+ multe altele

evenimente anterioare

Experiența participanților

Ioana M

Nu am cuvinte să mulțumesc personalului care s-a implicat, de la medici până la voluntari. Am rămas super impresionată. Deși mă așteptam să fie aglomerație, am avut surpriza să descopăr că totul a fost organizat bine urmând normele sanitare în vigoare.

Ioana M
Bacău
qoute

Alexa S

Acțiunea umanitară și de volutariat „Din grija pentru tine” a fost binevenită familiei mele. O atmosferă calmă și bine organizată ne-a întâmpinat. Programările au fost respectate și medicii deschiși la investigații cu tehnologie avansată și rapidă. O expoziție de carte cu specific de sănătate ne-a uimit prin calitatea sa la ieșire. Felicitări medicilor, volutarilor studenți, și nu în ultimul rând organizatorilor!

Alexa S
Bacău
qoute

Brasoveanu V

O campanie umanitară. Am fost mulțumită de acest program. La consultație doctorii au fost foarte bine pregătiți și amabili. Organizarea a funcționat foarte bine și foarte modern prin aplicație. Bravo!

Brasoveanu V
Cluj-Napoca
qoute

Șoșu G

Multumesc echipei .Servicii medicale de calitate făcute de profesionisti

Șoșu G
Bacău
qoute

Pride of Professional service

How to Protect Yourself

Clean Your Hands
There are many variations of passages of Lorem
Wear Mask
There are many variations of passages of Lorem
Temperature Check
There are many variations of passages of Lorem
Keep Safe Distance
There are many variations of passages of Lorem

Întrebări frecvente

NU. În cadrul acestei campanii se oferă servicii GRATUITE, care nu trebuie decontate prin Casa de Asigurări de Sanatate. Este necesar să aveți la dumneavoastră cartea de identitate, pentru identificare în sistemul de programări, precum și orice alte documente, fise medicale, analize/investigatii medicale pe care le aveti efectuate anterior si pe care le considerati utile programarii efectuate. 

Datorita faptului ca serviciile oferite sunt GRATUITE, pe durata evenimentului se va putea efectua  DOAR 1 PROGRAMARE pentru ecografie. Pentru aceeasi persoana, se va lua în considerare doar prima programare pentru ecografie care apare in sistem. Va mulțumim pentru înțelegere.

Vrei mai multe informații? Nu ești sigur de ce servicii medicale GRATUITE poți beneficia?

Programări telefonice

0376 50 60 70

Vrei mai multe informații? Nu ești sigur de ce servicii medicale GRATUITE poți beneficia?

Programări telefonice

0376 50 60 70